СИТЕ ЗЈАПАА ВО НЕЈЗИНИТЕ ГРАДИ: „Следната ѕвезда на Гранд сум јас!“

Саво Перовиќ не успеа да се пласира во суперфиналето на Ѕвездите на Гранд, но успеа да ги разбранува медиумите, пред сѐ поради неговата мајка, чии

Пронајдете не на следниве мрежи: