СЈО во служба на Заев

Голем број на граѓани денеска се собираат во Охрид за да го изразат незадоволството од работењето на Специјалното јавно обвинителство и непрофесионалноста на Катица Јанева.Граѓаните го изразуваат својот револт мирно, но со себе носат транспаренти на кои пишува: „Каде ви е Заев?“, „СЈО е слуга на Заев“, „СЈО против Македонија“, „СЈО=СОРОС“,  алудирајќи на селективното и незаконско постапување на СЈО. 
 Граѓаните го изразуваат својот револт мирно, но со себе носат транспаренти на кои пишува: „Каде ви е Заев?“, „СЈО е слуга на Заев

Пронајдете не на следниве мрежи: