СКАНДАЛ НА ТЛЗП: Еве што напиша Марија Михајловиќ на Фејсбук!

Loading...

Вечерва Марија не е дел од жирито на ТЛЗП…А во отвореното писмо кое таа го напиша на Фејсбук објаснува зошто е тоа така…
Меѓу другото Марија напиша:
-Знаат тие кои сето ова за сопствен интерес и го приредија, така што целиот труд на учесниците е бесмислен, а со тоа го навредуваат секој поединец кој учествува во емисијата“
-Јас не сакам да бидам дел од тоа ниту сакам во тоа да учествувам . Се трудев максимално професионално да ја работам својата работа со целосна одговорност, желба и намера од секој натпреварувач да го извлечам најдоброто и на секој од нив да му дадам подеднакво внимание. И да имав фаворит тоа секако немаше јавно да го кажам.
– Ако треба да бирам меѓу опцијата да бидам некој кој слепо и беспоговорно извршува нечии наредби или професионалец и одговорен човек тогаш секогаш ќе го изберам  ова второто, свесна на сите можни последници. Ете ви го финалето, а јас одам- вели Марија.
Во продолжение следи нејзината целосна Фејсбук објава:
 
 

Објава by Marija Mihajlovic.
А во отвореното писмо кое таа го напиша на Фејсбук објаснува зошто е тоа така…
Меѓу другото Марија напиша:
-Знаа

loading...
Loading...