Скандал:12 силувања на „Oktoberfest“!

Loading...

Германските вести изјавуваат дека во тек е истрагата за уште два инцидента, како би се потврдило дека се во прашање силувања. Двајца мажи се оптужени за сексуален напад. Германската полиција изјави дека до сега на „Oktoberfest“ во Минхен се пријавени дванаесет случаи на силување. Двајца мажи оптужени за напад. Организацијата која се грижи за безбедноста на жени на „Oktoberfest“, и помогна на група од 83 членови. Жените кои бараат помош често знаат да се изгубат од останатите во фамилијата и затоа им е потребна помош и заминуваат од дома. Годинешниот „Oktoberfest“ трае од 21 септември до 6 октомври. Германската полиција изјави дека до сега на „Oktoberfest“ во Минхен се пријавени дванаесет случаи на силув

loading...
Loading...