Скандалозно: Шминкер ѝ удрил шамар на бремената Сека!

Loading...

Во куќата на Сека Алексиќ избил хаосНејзиниот шминкер Бојан Вукадиов ѝ удрил шамар на бремената пејачка затоа што му  кажала дека извесна Маја подобро  ѝ ги  црта веѓите. Не знаеме кој  ги снимал   додека се расправале, а биејќи  е јасно дека шамарот го исценирале,    сопругот на Сека,  Вељко Пиљкиќ не морал да реагира, инаку шминкерот не би помиал добро.

 
@bojanvukadinov @nailsblog_mb
A video posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on Jul 9, 2016 at 11:17am PDT

Нејзиниот шминкер Бојан Вукадиов ѝ удрил шамар на бремената пејачка затоа што му  кажала дека извесна Маја подобро  ѝ ги  црта веѓит

loading...
Loading...