СКАНДИНАВСКА ИДИЛА 18+: Во шведско-норвешкиот „Голем Брат“ почесто голи отколку облечени

Loading...

Скандинавскиот Голем брат, започна со снимање на 21 августи во него учествуваат натпреварувачи од Норвешка и Шведска.Одамна е познато дека „главен адут“ на ријалите шоуто Големиот Брат се секс сцените, голотијата, од кои судејќи по гледаноста, на гледачите никогаш не им е доста. Е, па таквите работи не се актуелни само кај нас туку и секаде по светот – каде ситуацијата е уште полоша.
Конкретно кај Швеѓаните и Норвежаните, каде содржината на овој ТВ формат се прикажува во целодневна голотија и сцени од секс забележани со камери за ноќно снимање.

Скандинавскиот Голем брат, започна со снимање на 21 августи во него учествуваат натпреварувачи од Норвешка и Шведска. Специфично е тоа што натпреварувачите низ куќата често се шетаат топлес, сите учесници се тушираат голи и неретко имаат секс.  
Одамна е познато дека „главен адут“ на ријалите шоуто Големиот Брат се секс сцените, голотијата, од кои судејќи по гледаноста, на гледа

loading...
Loading...