ŠKODA VisionC – дизајн студија

Loading...

–  Еволуција: дизајн студијата „ŠKODA VisionC” е следната фаза во развојот на  дизајнерскиот израз на Škoda-  Дизајн: експресивен, динамичен, емоционален –  Концепт: ŠKODA го претстави дизајнот на првото купе со пет вратиПремиера на автомобилскиот саем во Женева 2014 година : Она што оваа година ќе го истакне претставувањето на Škoda на Lac Leman ќе биде спектакуларната дизајн студија на динамичниот модел „ŠKODA VisionC”  и приказ на развојот во дизајнот на Škoda  кој во последните години влегува во нова фаза. Во насока на најголемата и најсеопфатна моделска кампања во својата корпоративната историја, Škoda го обновува и проширува целиот спектар на модели. Дизајнот на  Škoda, кој денес игра најважна улога како никогаш до сега, ја покажува животната енергија на брендот и неговата моќ. Дизајнерскиот јазик на динамичното и елегантно купе со пет врати ја презема водечката улога кон следниот еволутивен чекор: дизајнот на Škoda станува се повеќе експресивен, динамичен и емоционален. Во исто време, купето со пет врати ги покажува можните иновативни концепти на каросеријата.Премиера на автомобилскиот саем во Женева 2014 година : Она што оваа година ќе го истакне претставувањето на Škoda на Lac Leman ќе биде спек

loading...
Loading...