Скопјани вчера уживаа на дождот…

Loading...

Додека вчера скопјани се обидуваа да се заштитат од невремето, имаше и такви кои уживаа на дождот.Од невремето кое вчера го зафати главниот град, читател испрати фотографија до редакцијата на Пулс 24, на која можеме да забележиме дека на оваа девојка неја  спречила  големата количина вода да излезе и да „се прошета“.Од невремето кое вчера го зафати главниот град, читател испрати фотографија до редакцијата на Пулс 24, на која можеме да забележиме дека на оваа де

loading...
Loading...