„Скопје Денс Фестивал“ преместен во СЦ „Борис Трајковски“

Loading...

Поради непредвидливите временски услови настанот „Skopje Dance Festival“ се преместува во СЦ „Борис Трајковски“ и истиот ќе започне малку подоцна, во 20:00. Во салата се е веќе спремно за вечерашната забава која ќе трае до раните утрински часови. Единствено промена има во сетовите на диџеите, а новиот распоред е:20:00 – 21:00 Emi Ermilova & Ana Malo
21:00 – 22:00 Robotek
22:00 – 23:00 Mirko Popov Pmg Recordings
23:00 – 00:00 Goran Kan
00:00 – 01:00 Flooder
01:00 – 02:00 Kox vs. Djantrix
02:00 – 04:00 TRISTAN
04:00 – 05:00 Kox vs. Martin Djantrix
20:00 – 21:00 Emi Ermilova & Ana Malo
21:00 – 22:00 Robotek
22:00 – 23:00 Mirko Popov Pmg Recordings
23:00 – 00:00 Gora

loading...
Loading...