„Скопски улични музичари со рок свирки“ и овој викенд на плоштад Македонија

Loading...

Проектот „Скопски улични музичари со рок свирки“ продолжува и овој викенд со своите енергични настапи на плоштад Македонија.Овој петок настапува музичкиот состав Лабаво Лавабо, додека во сабота Марлон Брандо, со почеток во 20:00 часот. 
 
“Скоски улични музичари и артисти“ е проект во организација на Конгресниот центар Александар Македонски, под генерално покровителство на Градот Скопје и има за цел да понуди едно богато музичко освежување на своите граѓани и забава под отворено небо за сите генерации.
Повелете и овој викенд на пријатна забава на отворено. Овој петок настапува музичкиот состав Лабаво Лавабо, додека во сабота Марлон Брандо, со почеток во 20:0

loading...
Loading...