Скопскиот градоначалник и помогнал на Мелита да спаси куче

Loading...

Сите знаеме дека ТВ водителката Мелита Ракичевиќ е голем љубител на животни, па поради тоа, таа предизвикала вистински инцидент кога здогледала возило со заробени кучиња на булеварот Јане Сандански во Аеродром.Сите знаеме дека ТВ водителката Мелита Ракичевиќ е голем љубител на животни, па поради тоа, таа предизвикала вистински инцидент кога здогледала возило со заробени кучиња на булеварот Јане Сандански во Аеродром.
Шинтерите сакале да уловат едно куче за да го кастрираат, но во тој момент дошла Мелита и настанала кавга со шинтерите.
Повеќе на ТЗМ.МКСите знаеме дека ТВ водителката Мелита Ракичевиќ е голем љубител на животни, па поради тоа, таа преди

loading...
Loading...