„Сладок грев“: Брена за ПРВ ПАТ прозборе за кокаинот. Еве што изјави!

Loading...

Пејачката Лепа Брена во моментов се наоѓа во Лондон од каде најави нов концерт, но начин кој помалку е необичен за неа.Брена открила дека музиката ја движи, додека некои луѓе бараат стимуланси и во други опојни средства.
– Многумина бараат стимуланси во алкохолот, кокаинот или било што друго, а мене ме крева музиката. Музиката и размената на љубов со публиката на концерт – рекла Брена.
Лепа Брена во моментов е на одмор, а наскоро ја очекуваат обврски по враќањето во Белград.

loading...
Loading...