Славица сакаше да честита Божиќ, а сега сите ѝ се смеат!

Српската пејачка Славица Ќуктераш не е премногу  активна на Твитер, но  сепак не ја пропушти  приликата  да честита Божиќ. Но, направила утка и  нејзината честитка  насмеа многумина.„Христо се роди“, напишала Славца.
Веројатно во  брзина, Салвица не забележала  дека ѝ недостасува една, но клучна буква, и нејзината честитка изгледа вака
Дали  е наменета на Христо  Стоичков или  некој  друг, можеме само  да претпоставуваме…
„Христо се роди“, напишала Славца.
Веројатно во  брзина, Салвица не забележала  дека ѝ недостасува една, но клучна бу

Пронајдете не на следниве мрежи: