Славниот глумец не може да си ја сокрие „гордоста“,секогаш му се оцртува!

Loading...

Каква гардероба и да носи, машкоста секогаш му се оцртува и привлекува многу погледи.Глумецот Jon Hamm има проблем со големината на својот полов орган. Каква гардероба и да носи, машкоста секогаш му се оцртува и привлекува многу погледи.
Бидејќи неговата машкост секогаш се оцртува и неможе да се сокрие медиумите почнаа на големо да зборуваат за ова, а неговите фанови отворија и фан страница со фотографии од неговата машкост.
Кога актерот го дозна ова воопшто не му се допадна. Погледнете што е она што го има Јon со кое треба да се гордее:

Глумецот Jon Hamm има проблем со големината на својот полов орган. Каква гардероба и да носи, машкоста секогаш му се оцртува и привлекува мног

loading...
Loading...