Следете го во живо протестот на „За Заедничка Македонија“

Loading...

Следете го во живо протестот на  „За Заедничка Македонија“ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА со голем протест и денеска кажа НЕ за Албанската платформа.
Следете ВО ЖИВО:ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА со голем протест и денеска кажа НЕ за Албанската платформа.
Следете ВО ЖИВО:

loading...