Сликата која денес го запали „Инстаграм“

Оваа слика денес е најактуелна на Инстаграм…а има и зошто!Фани Негеша, дефинитивно привлекува внимание каде и да се појави. 
Но, денес вереницата на Балотели е актуелна со оваа секси фотографија!
Со причина денес го запали Инстаграм.
 Фани Негеша, дефинитивно привлекува внимание каде и да се појави. 
Но, денес вереницата на Балотели е актуелна со о

Пронајдете не на следниве мрежи: