Сликата што стана апсолутен хит во Македонија – продолжение!

Loading...

Сликата што стана хит е очигледно права сензација. Вчера објавивме дека ќе ја наградиме со два билети по сопствен избор на наградениот, најдобрата. И имавме неверојтни пеесетина предлози и уште повеќе коментари.
Ќе нагласам дека немаме намера никого да навредиме, туку само да ве насмееме и да ве изрелаксираме. 
Денеска ја издвојуваме сликата што ни ја прати Дејан Јанкоски, која заедно со вчерашната слика влегуваат во потесен избор. Во недела ќе објавиме кој е награден. 
Еве потсетете се и на вчерашната слика:
https://puls24.mk/galerii/foto/slikata-sto-stana-apsoluten-hit-vo-makedonija
Дотогаш ако имате предлог или мислите дека вашата слика е подобра пратете ни ја во коментар.
Сликата што стана хит е очигледно права сензација. Вчера објавивме дека ќе ја наградиме со два билети по сопствен избор на наградениот, најдобрата.

loading...
Loading...