Сликата што стана апсолутен хит во Македонија

Да, да оваа слика е дефинитивно најголемиот хит во Македонија. Нема кој ја нема на својот профил постирано, лајкнато или споделено…
Не ни се веруваше дека може да има волку големо влијание. Но, ние тоа го цениме за позитивно. Хуморот помага за да ви биде денот подобар и за да се чувствувате поведри.
Имате ли ваша преработка на оваа слика? Пратете ни ја, ќе ја објавиме. Најинвентивниот ќе го објавиме и ќе го наградиме со два билети во Синеплекс, по негов избор…
Ајде сега да ве видам. У коментар под сликата пратете ни ја вашата верзија.
Се разбира сликата на Спасенка влегува во трка за картите..
Да, да оваа слика е дефинитивно најголемиот хит во Македонија. Нема кој ја нема на својот профил постирано, лајкнато или споделено

Пронајдете не на следниве мрежи: