Сливница блесна во почетокот на сезоната

Новата плажа во  Сливница блесна во полн сјај на почетокот од новата летна сезона.Изминатиот период Министерството  за транспорт и врски во  соработка со  општина Ресен   интензивно  работеше на изградба на   Сливница   на Преспанско  езеро. Проектот на министерството  за транспорт и  врски  резултираше со  прекрасна плажа која блесна на почетокот на сезоната и  од ден на ден мами  се повеќе посетители.
Целосно  реконструирана плажата. преставува мал рај  на Преспа, примамлива за сечија возраст. Погледнете како  изгледа сега плажата во Сливница.
Изминатиот период Министерството  за транспорт и врски во  соработка со  општина Ресен   интензивно  работеше на изгр

Пронајдете не на следниве мрежи: