Случајно погледнал низ прозор: Ја видел сосетката како со градите…

Loading...

Компанијата English Blinds, направила истражување на тема најчудни работи кои случајно сте ги виделе кај соседите. Многу луѓе ги нервираат соседи кои стално шпиунираат. Некои од тие испитаници ги споделиле со јавноста. Некои приказни се бизарни, а некои урнебесно смешни.Еден човек раскажал како ја видел сосетката како ги става своите гради на кујнска вага.
„Не знам кој рецепт го вклучува тоа“, се пошегувал.
Шеташе маж како куче.
„Еднаш го шетав кучето и видов низ прозор од соседната зграда, како жена во црна кожена облека, шета маж на ланец во дневната соба“, рекол другиот радознал комшија.
Таа вечераше со своите мачки на маса.
„Најчудното нешто што сум го видел. Додека работев како мијач на прозори, една старица вечераше со мачките“, раскажува тој.Еден човек раскажал како ја видел сосетката како ги става своите гради на кујнска вага.
„Не знам кој рецепт го вклучува тоа“, с

loading...
Loading...