Слушнале морбиден звук кој доаѓал од бунарот, а таму го затекнале ова…

Уште едно суштество беше жртва на човечката суровост…„Добивме дојава дека надвор од градот, во еден  бунар длабок 10 метри, се слушаат чудни звуци“ објаснуваат од организацијата на својата Фејсбук страна.
Кога се упатиле таму и се спуштиле во бунарот нашле дело на сериски мачител…
 

 
„Кога стигнавме, дознавме дека станува збор куче кое беше во лоша состојба, исплашено и екстремно неухрането. Момците веднаш се спуштија и му помогнаа. Кутрето едвај дозволуваше некој да му пријде“- велат од организацијата за спасување на животни. 
Веднаш потоа кученцето е згрижено…
„Добивме дојава дека надвор од градот, во еден  бунар длабок 10 метри, се слушаат чудни звуци“ објаснуваат о

Пронајдете не на следниве мрежи: