Слушнете го новиот дует на Ријана и Шакира

Loading...

Песната е брза, соединетите гласови на овие две светски диви, песната ја прават посебна и необична. Вчера вечер премиерно на YouTube беше поставена песната која во дует ја изведуваат Шакира и Ријана. Слушнете како се вклопуваат специфичните гласови на пејачките.
Шакира во текот на вчерашниот ден им најави на нејзините фанови дека ќе бидат во можност да го чујат нејзиниот долго очекуван дует со Ријана.
По премиерното пуштање на една американска радио станица, песната во аудио верзија е поставена и на “Јутјуб”. Преслушајте ја: 
Вчера вечер премиерно на YouTube беше поставена песната која во дует ја изведуваат Шакира и Ријана. Слушнете како се вклопуваат специфичните гласов

loading...
Loading...