Шмекер на дедо: Кога ќе дознаете чив внук е овој, ќе ви стане јасно!

Loading...

Јован Стојановиќ е внук на актерот кој со години не засмејува со неговите шеги. Но, тој не тргнал по стапките на дедо му. Тој се занимава со манекенство.Еве, да помогнеме.
Ова момче е внук на славниот Хер Жика Павловиќ, поточно Драгомир Бојаниќ Гидра.
Тој е внук на актерот, кој тешко дека некој не го знае.
Пораснавме со неговиот хумор, но неговиот наследник, светот на актерството уште го чека.
Знаеме дека Гидра беше заводник, не е ни лудо што неговиот внук е прав шмекер.
Еве, да помогнеме.
Ова момче е внук на славниот Хер Жика Павловиќ, поточно Драгомир Бојаниќ Гидра.
Тој е внук на актерот, кој тешко

loading...
Loading...