Смртоносен подарок од пријател: Кинез 25 години кршел ореви со…

Loading...

Еден Кинез цели 25 години му биле потребни за да сфати дека мистериозниот алат со кој со години крши ореви всушност е рачна бомба.Рачната бомба подоцна била предадена во полицијата. Експертите велат дека овој човек имал навистина голема среќа што за овие 25 години што не му пукнала рачната бомба.
Среќниот Кинез ја добил гранатата како подарок од пријател, а полицијата од прва не можела да каже дали гранатата сѐ уште има експлозив, но потврдила дека човекот е голем среќник.
Сепак, на социјалните мрежи најинтригантно е зошто некој би подарил на пријател граната.Рачната бомба подоцна била предадена во полицијата. Експертите велат дека овој човек имал навистина голема среќа што за овие 25 години што не му пу

loading...