Снема струја а КАМЕРИТЕ СÈ ЗАБЕЛЕЖАА: Додека Карлеуша даваше интервју, во нејзиниот дом се случи…

Loading...

 Додека го снималe прилогот за емисијата „Ексклузив“ се случи мала непријатност во домот на пејачката Јелена Карлеуша.  Додека го снималe прилогот за емисијата „Ексклузив“ се случи мала непријатност во домот на пејачката Јелена Карлеуша. Имено, по експлозија снема струја, што Карлеуша прво ја загрижи, а потоа сфати дека избил осигурувач, но и дека целата ситуација ја снимаат камерите на Прва телевизија.
Јелена оваа прилика ја искористи да го најави својот новогодишен настап во луксузниот хотел „Хајат“, па откри дека спектакуларната бина е веќе во подготовки, како и костимите кои ги опиша како адекватни за мачење на жените кои не биле добри претходната година. 

 Додека го снималe прилогот за емисијата „Ексклузив“ се случи мала непријатност во домот на пејачката Јелена Карлеуша. Имено, по е

loading...
Loading...