Снеже Велков: „Јоксимовски, затоа што се бори македонец да победи на X Фактор“

Loading...

Вчерашниот Х Фактор донесе уште една возбудлива епизода. Шоуто беше на вистинско ниво а кандидатите одлично си ја завршија задачата. Судиите и овојпат беа зајадливи но одлични во улогата. Вечерта се пееја домашни хитови а Даниел Кајмакоски пееше на македонски јазик.
Неговото појавување предизвика овации а неговиот ментор Жељко со гордост го најави. Не ја испушти шансата да го спомне Охрид и прекрасната македонска публика, како и уште еднаш да се извини за ненамерниот лапсуз.
Тоа извинување водителката Снеже го поздрави именувајќи го Жељко Јоксимовски наместо Жељко Јоксимовиќ. Иако многумина тоа го сфатија како одмазда Снеже им се обрати на сите да ја појасни суштината на она што претходно го кажа.
Судиите и овојпат беа зајадливи но одлични во улогата. Вечерта се пееја домашни хитови а Даниел Кајмакоски пееше на македонски јазик.
Негов

loading...
Loading...