Снеже Велков му се одмазди на Жељко Јоксимовиќ

Loading...

Снеже овој пат не се воздржа па му врати на Жељко…Откако минатата емисија Жељко рече дека ова е прв пат како Даниел пее на мајчин јазик, а Снеже веднаш го корегираше, и овој пат не се воздржа па му врати на Жељко Јоксимовиќ. Мора да се признае дека начинот на којшто го изведе тоа е толку добар што на моменти изгледаше како грешка.
При разговорот со Даниел, таа Жељко го нарече „Жељко Јоксимовски“
Па, редно време беше да слушне Жељко Јоксимовски како Даниел пее на „матерњи језик“Откако минатата емисија Жељко рече дека ова е прв пат како Даниел пее на мајчин јазик, а Снеже веднаш го корегираше, и овој пат не се воздржа па му

loading...
Loading...