Снимала лавови додека се одмораат, а потоа…

Loading...

Националниот парк „Кругер“ е највозбудливото сафари одредиште во Африка. Јужноафриканскиот парк е познат по својот исклучително богат животински свет, а се состои од бројни кампови.Една група девојки најверојатно целиот живот ќе го памети ова патување. Снимајќи лавови од автомобилот, не ни сонувале дека еден толку паметно со забите ќе им ја отвори вратата од автомобилот.

Погледнете:
Една група девојки најверојатно целиот живот ќе го памети ова патување. Снимајќи лавови од автомобилот, не ни сонувале дека еден толку паметно со з

loading...