Снимаше стриптизерка како му игра во скут: Но, кога стана виде нешто одвратно!

Еден храбар и анонимен Британец нарачал танц од стриптизерка, а потоа ја снимил и ја ставил на Снепчет.Ова е многу ризично и за такви работи обезбедувањето исфрла клиенти надвор. 
Главно, тој успеа да сними неколку прилично секси сцени…
Но, кога стриптизерката станала, на неговите бели пантолни се видело сѐ – траги од крв.
Ова е многу ризично и за такви работи обезбедувањето исфрла клиенти надвор. 
Главно, тој успеа да сними неколку прилично секси сцени..

Пронајдете не на следниве мрежи: