СНИМКА ОД ДРОН: Протестите ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА се помасовни!

Loading...

Протестите ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА се помасовни!Веќе 11-ти ден, Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА масовно протестираа низ скопските улици за зачувување на унитарноста и сувереноста на Република Македонија.Веќе 11-ти ден, Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА масовно протестираа низ скопските улици за зачувување на унитарноста и сувереноста

loading...
Loading...