Со фудбалската кариера не може да се пофали многу но затоа може со неговата девојка…

Напаѓачот Џироне Франциско Сандаза не може да се пофали со сјајна играчка кариера но затоа може со својата девојка.
Погледнете ја презгодна

Пронајдете не на следниве мрежи: