Со голи гради против Путин: Руска порно ѕвезда најнов кандидат на претседателските избори

Руската порно ѕвезда е најновиот кандидат кој се најавува на претседателските избори идната година против претседателот Владимир Путин.Бујната бринета Елена Беркова од градот Мурманск на северозападот од Русија која исто така беше и кандидат за градоначалник на Сочи, објави видео снимка на Инстаграм во кој ги изнесе своите планови.
32-годишната мајка на две деца, која ќе биде четврта кандидатка, изјави дека ќе воведе смртна казна за сексуално вознемирување, зошто била изнервирана од луѓе каков што е Харви Вајнстин.
Исто така би го направила речиси невозможен разводот за мажи, би вовела сексуално образование во училиштата и казни за сите кои носат здолништа подолги од 40 см.
Моделот кој е познат по објавувањето на видео содржина на социјалните мрежи вели: „Неодамна донесов одлука, зошто сакам жените активно да учествуваат во претседателската кампања. Некои од нив се од шоу бизнисот, а јас се кандидирав за градоначалник на Сочи и активно учествував во политичкиот живот, па одлучив да се кандидирам за претседател на Русија. Планирам да ги направм разводите речиси невозможни за мажите, зошто денеска женисте ја сносат целата одговорност за децата, рече таа додавајќи дека планира да воведе сексуално и правно образование во училиштата. И задолжителен сексуален испит.
 
Бујната бринета Елена Беркова од градот Мурманск на северозападот од Русија која исто така беше и кандидат за градоначалник на Сочи, објави видео с

Пронајдете не на следниве мрежи: