Со колкумина спиеше до сега? Слаѓа од Алегро Бенд има одговор!

Loading...

Слаѓана Вујичиќ, пејачка од „Алегро  Бенд“, ретко зборува за приватниот живот, а овој пат ги изненади сие кога откри  неколку  свои  сексуални тајни.  Слаѓа вели  дека со  задоволство  би испипкала некоја од колешките, но  дека никогаш не пробала секс со  жена.
„Не бидејќи  многу  сакам еден маж. Сум имала понуди од жени, но  не беа наметливи. Можам само  да замислам што  две жеи прават во кревет. Се лижат и  бакнуваат“, изјавила Слаѓа која на прашањето дали би  имала секс со  некоја од колешките, на пример со  Марија Шерифовиќ, таа одговорила:
„Не, леле што  ми  правите. Навистина не би можела со  неа. Таа ми  е супер, ок изгледа, но  не“.
Потоа пејачката признала со колку  мажи спиела и дали има домашо видео.
„Само 4. Не бев  со многу момчиња. Немам домашни видео. Не трескам, туку  навистина е така. Водам сметка што правам, немам блокада, но интимата ја држам само за себе“, заклучила Слаѓа од Алегро. Слаѓа вели  дека со  задоволство  би испипкала некоја од колешките, но  дека никогаш не пробала секс со  жена.

loading...