Со кран му го преместила „Аудито“ на зетот на својата тераса: Погодете зошто!

Loading...

Од  „револт“ го запленила неговиот автомобил „Ауди“ како замена за пари, на начин на кој со огромeн кран го преместила на својата тераса на кров . Една очигледно лоша Кинескиња на бизарен начин го решила семејниот спор – „го паркирала“ автомобилот на зетот на терасата од својата куќа.Qin Wang вели дека на својот зет му позајмила половина милион долари за инвестирае во неговиот приватен бизнис, но тој никогаш не и ги вратил парите.
Од револт го “запленила” неговиот автомобил “Ауди” во замена за пари, на начин на кој со огромен кран го преместила на својата тераса на кров.
Wang вели дека се одлучила на овој потег откако нејзиниот зет на сите можни начини избегнувал да и ги  врати позајмени пари.

Не е познато дали зетот на г-ѓа Ванг си го  вратил  својот автомобил назад, но едно е сигурно – дека жали што се замерил со својата баба.Qin Wang вели дека на својот зет му позајмила половина милион долари за инвестирае во неговиот приватен бизнис, но тој никогаш не и ги вратил парит

loading...
Loading...