СО НИВ НЕ ПЛАНИРАЈТЕ БРАК: 3 хороскопски знаци кои се супер за забава но НЕ и за нешто повеќе!

Дознајте зошто овие три знаци според хороскопот, се лоши за брак и размислете добро дали со некој од нив планирате иднина.Ова се трите знаци кои не се добри за брак:
Рак
Иако е добар и чувствителен човек, брачниот живот со него воопшто не е лесен. Кај нив постојат две крајности. Едната е да се добри семејни луѓе, традиционалисти кои поминуваат време во својот дом, но се ќе биде тоа добро ако не наоѓаат мааана на се и константно ако не приговараат. Често нешто не им е по волја. Другата крајност е дека се апсолутно незаинтересирани и мрзеливи, кои ќе се омажат/оженат со некого поради интерес.
Главно се добри и верни на својата жена и добри кон нив, но потребно е нивните желби да бидат задоволени.

 
Скорпија
Со мажот Скорпија брачна хармонија може да остварите само ако сте во негова сенка. Сака да доминира и жената да го следи во тоа. Многу е посесивен и љубоморен што не е мал проблем, затоа што ако живеете со него бидете подготвени за тоа. Добрата стреана е што главно е успешен во работата и заштитник на своето семејство.

 
Стрелец
Тој е многу дружељубив и многу патува, не го држи место и затоа воопшто не е за семеен живот. Интересни мажи се, но на се гледаат како на авантура па и на љубовта. Со нив е тешко да живеете затоа што мора да им се прилагодувате. Љубомората кај нив е невозможна, сакаат да имаат свој простор и сакаат многу да шетаат. Исто така се многу себични и не се грижат за чувствувата на другите, знаат да остават ако партнерот според нив не е доволно интересен. Ова се трите знаци кои не се добри за брак:
Рак
Иако е добар и чувствителен човек, брачниот живот со него воопшто

Пронајдете не на следниве мрежи: