Со оваа фотографија Омер ги збуни сите!

Loading...

Со  оваа фотографија Омер ги  збуни сите! Турските актери Бариш Ардуч и Елцин Сангу целосно се предадени на снимањето на новиот филм „Те молам не оди“, па објавија и фотографии од снимањето. Но, она што се издвои во фокус од новите фотографии, е бурмата на десната рака на Бариш.
Турските актери Бариш Ардуч и Елцин Сангу целосно се предадени на снимањето на новиот филм „Те молам не оди“, па објавија и фотографии

loading...