Со само едно отклучување, оваа маса од XVIII век, се престорува во вистинска магија!

Loading...

За љубителите на антиквитети!Од време на време, се среќаваме со некој антиквитет, кој е навистина посебен и уникате. Кога на прв поглед ќе ја видите масата за пишување од Абрахам Рентген, која датира од  XVIII век, ќе помислите дека е убаво изработено старо парче мебел. Но кога ќе го отклучите со посебен клуч, масата се претвара во нешто необично!
Погледнете што крие магичната маса:Од време на време, се среќаваме со некој антиквитет, кој е навистина посебен и уникате. Кога на прв поглед ќе ја видите масата за пишување од Абрах

loading...
Loading...