Со волнени чорапи полесно до оргазам!

Ако во текот на ладните зимски денови сакате да го заведете и задоволите партнерот, но да се доведете себе до врвот на задоволството, заборавете на долната секси облека и високите потпетици. Никако не смеете да дозволите стапалата да ви бидат ладни.Сопред еден холандски научник, шансата да доживеете оргазам, ако имате топли стапала, се зголемува за 30%. Особено е важно за подрачјето помеѓу прстите, каде што се наоѓаат нервните завршетоци кои се директно поврзани со вашите гениталии.

А ако не ви се допаѓа идејата за предигра да парадирате во волнени чорапчиња, во секое време можете да ја спремите бањата со топла купка, па да продолжите на креветот со меѓусебна сензуална масажа…Сопред еден холандски научник, шансата да доживеете оргазам, ако имате топли стапала, се зголемува за 30%. Особено е важно за подрачјето помеѓу прс

Пронајдете не на следниве мрежи: