Со Заев ја губиме граѓанска Македонија!

Loading...

Со Заев ја губиме граѓанска Македонија, едногласно порачуваат помалите етнички заедници кои директно се омаловажени и деградирани со договорот меѓу Зоран Заеви СДСМ и прифаќањетто на албанската платформа.Турците, Ромите, Бошњаците, Власите и останатите помали етнички заедници отворено се кренаа против Зоран Заев и СДСМ. Тие порачуваат дека со векови се нераскинлив дел од оваа држава и се горди на тоа.
 
-Наша обврска, а и обврска за нашите идни поколенија кои треба да растат тука е да се спротивставиме на погубните чекори кои ги спроведува одродениот Зоран Заев.Турците, Ромите, Бошњаците, Власите и останатите помали етнички заедници отворено се кренаа против Зоран Заев и СДСМ. Тие порачуваат дека со векови

loading...