Софија кажа „ДА“

Loading...

Софија Вергара и Џо Манганиело можеби се заедно само половина година, но се подготвени да го кажат судбоносното „ДА“.Софија Вергара и Џо Манганиело можеби се заедно само половина година, но се подготвени да го кажат судбоносното „ДА“.
Според извор близок до двојката актерот и предложил брак на својата сакана на Божиќ, а таа се согласила.
Свршувачката и Божиќните празници парот ги поминува на Хаваи, каде Софија го покажа светкавиот прстен.Софија Вергара и Џо Манганиело можеби се заедно само половина година, но се подготвени да го кажат судбоносното „ДА“.
Според из

loading...
Loading...