Софија Вергара: Изгледам како проститутка!

Loading...

Прекрасната Софија Вергара за чии облини воздивнува целата машка популација, не е задоволна од своите гради, бидејќи мисли дека се вулгарни.„Градите ми се многу големи и често мислам дека изгледам вулгарно, но што да правам, кога тоа е генетски. И мојата мајка имала такви гради“- кажува ѕвездата на серијата „Модерн фемили“ и додава дека постојано прави вежби за да не и се опуштат градите.
Иако Вергара смета дека градите и се вулгарни и големи, се кладиме дека машкиот род не би се сложил во ова.„Градите ми се многу големи и често мислам дека изгледам вулгарно, но што да правам, кога тоа е генетски. И мојата мајка имала такви гради&ld

loading...
Loading...