ШОК: Покрај Дона Арес, уште една фолк пејачка има рак на дојка!

Loading...

Тина Ивановиќ овие денови преживеала вистниска драма бидејќи докторите пред две недели и откриле тумор на дојката.Новинарите се обиделе да дознаат нешто повеќе од нејзиниот сопруг Ѕвездан. Но, тој не сакал да изнесува такви информации во јавноста.
По кратко време, се огласила Тина и за српски „Скандал“ потврдила дека е болна.
„Морам на операција и тоа многу скоро, за неколку дена. Се соочив со секакви проблеми и подготвена сум да ги решам. Болеста не бира кого ќе го погоди. Се случи, и јас се борам, сакам да победам“, рекла Ивановиќ.Новинарите се обиделе да дознаат нешто повеќе од нејзиниот сопруг Ѕвездан. Но, тој не сакал да изнесува такви информации во јавноста.
По кр

loading...
Loading...