Шок во Индија: Малечката невеста била мачена со струја!

Loading...

Индија е шокирана откако актерката Пратјуша Банерџи, на нас добро позната по улогата на Малечката невеста била изложена на електро шокови за време на реално шоу во Индија.
 Актерката, кој ја играше Малечката невеста е учесник во Биг бос шоуто, а контроверзната епизода предизвикала бурни реакции во земјата.
Таа била мачена со електрошокови пред очите на јавноста, откако била натерана од продуцентите да ја прифати „терапијата” за да биде излекувана од настинка.

Девојката издржала 35 од предвидените 50 електрошокови, по што со солзи го напуштила местото.
По првичниот шок и реакции на гледачите, властите најавиле истрага за тортурата, а организаторите на шоуто се правдале дека струјните удари биле слаби, а актерката глумела дека чувствува болка за да привлече гласовите од гледачите.Актерката, кој ја играше Малечката невеста е учесник во Биг бос шоуто, а контроверзната епизода предизвикала бурни реакции во земјата.
Таа

loading...
Loading...