Шокантен оглас: Барам две девојки за ноќни излегувањa во висок стил-главни на сепаре!

Loading...

За девојките се обезбедени излегувања во висок стил( главни на сепаре), и цигара за девојките на секоја пауза!Непозната девојка М.К. на Фејсбук објави оглас каков до сега сигурно не сте виделе. Во огласот повикува девојки да и се придружат во „високото друштво и да бидат главни на сепаре“ во Белград!
Ова е целосниот оглас, односно конкурс кој девојката го објавила:
„Распишувам конкурс
Потребни ми се две девојки со солиден изглед кои се заинтересирани да бидат покрај мене на секој чекор. Ние три ќе одиме секаде заедно, јас би одела напред, а тие зад мене. Мораат секогаш да бидат ускаладени со мене(шминка и облека). Од девојките се бара без приговори да ме следат и подржуваат во секој момент, како и тоа да го почитуваат моето мислење.
За девојките се обезбедени излегувања во висок стил, во летната сезона тоа е „Blej voc”,  а во зима најверојатно „Teatro”  или „Sinema”, како и цигара за девојките на секоја пауза.
Напомена: Потребно е девојките да имаат свои парични средства, а пожелно е да поседуваат и сопствено возило( доколку не, тогаш задолжително е да одиме со такси, сметката ја делиме)
Девојки вашето образование нема да биде загрозено со ова прекрасно пријателство. Гарантирам добра забава, добри момци, висока положба во општеството и незаборавно факултетско искуство!.
Заинтересирани девојки очекувам да ми пишете. Ве бакнува вашата М.К.“Непозната девојка М.К. на Фејсбук објави оглас каков до сега сигурно не сте виделе. Во огласот повикува девојки да и с

loading...
Loading...