Шокантна фотографија на балкански боксер го потресе светот!

Loading...

Словенската организација за боречки вештини, „Adrenaline Freefight Challenge“, објави фотографија од боксер од БиХ кој го потресе светот.Во историјата на боксот, сите љубители на овој спорт од тешка категорија биле сведоци на најразлични видеа и фотографии од боксерите, но оваа фоотографија едноставно ги шокираше сите.

Дали сте виделе ваква фотографија од боксер до сега?

 
Во историјата на боксот, сите љубители на овој спорт од тешка категорија биле сведоци на најразлични видеа и фотографии од боксерите, но оваа фоото

loading...
Loading...