Шокантна фотографија: Што прават Владиката и младото момче?!

Loading...

Фотографијата која ја потресе српската јавност е направена со специјална камера вградена во часовник.
Станува збор за фотографија на која се гледа српскиот владика Качавенда и младо момче кои разменуваат бакнежи и нежности, а се претпоставува дека сето тоа завршило со сексуален чин.
Скандалот за кој се пишуваше последниве неколку дена, сега е поткрепен и со фотографии и снимки.
Момчето засега е непознато и не се знае точно која возраст е, но од фотографијата јасно се гледа дека е младо момче во развој.
Иако Качавенда деновиве се закануваше со тужби за српските медиуми поради пишувањата, сепак тешко дека ќе може нешто да стори по овие објавени снимки.
Фотографијата која ја потресе српската јавност е направена со специјална камера вградена во часовник.

loading...
Loading...