Шокантна информација од ОН-Третата светска војна е во тек

Советникот на Советот за човекови права на Обединетите нации изјави дека од Советот е проценето дека третата светска војна е во тек.Тој укажал дека 54 милиони луѓе биле убиени во војни минатата година, умреле од глад, загадени води или од некаква епидемија.
Тој вели дека живееме под светска диктатура на глобалниот светски капитал.
Укажа дека и покрај парцијалниот напредок и намалување на шртвите на сиромаштијата и понатаму од 7,3 милијарди, една милијарда народ е изложен на глад, што е последица на „канибалскиот светски поредок“.Тој укажал дека 54 милиони луѓе биле убиени во војни минатата година, умреле од глад, загадени води или од некаква епидемија.
Тој вели дека

Пронајдете не на следниве мрежи: