ШОКАНТНО: 15-годишно момче силувало 10-годишно дете

Петнаесетгодишно момче на 28 април во вечерните часови во Брчко силувал 10-годишно дете, потврдуваат полициски извори.-Жртвата е во шок. Има преголеми повреди на анулот, а лекарот на отпусната листа наместо да напише дека е силуван навел само дека имало обид за силување, а очигледно е дека жртвата има големи повреди – изјави извор близок до семејството на детето.
Случајот во полиција го пријавила мајката и веднаш е покрената истрага.
Според информациите објавени во медиумите, 15-годишниот насилник во вечерните часови ја повикала жртвата да излезе надвор, по што го однел зад зградата и го принудил на сексуален однос.
Доколку се докаже делото на суд, малолетникот за кривично дело силување ќе добие од една до 10 години затвор.-Жртвата е во шок. Има преголеми повреди на анулот, а лекарот на отпусната листа наместо да напише дека е силуван навел само дека имало обид за сил

Пронајдете не на следниве мрежи: