Шокантно: Деветгодишно девојче од Мексико роди дете!

Локалните власти во Мексико соопштија дека деветгодишно девојче од Мексико роди девојче.Девојчето се породило пред една седмица, а на свет донело ќерка тешка 2,7 килограми. И двете девојчиња се чувствуваат добро и се пуштени дома, но стручни лица секојдневно ја следат нивната здравствена состојба.
“Ќерка ми имаше само 8 години кога остана бремена. Таткото има 17 години, но никако не можеме да го најдеме. Веројатно се крие.” – изјавила мајката на деветгодишното девојчето, Дафне.
“Го бараме таткото за да го чуеме неговиот дел од приказната и да утврдиме што точно се случило. Можеби станува збор за силување или за случај на сексуално злоупотребување.” – додал службеник при Судот во Мeксико.Девојчето се породило пред една седмица, а на свет донело ќерка тешка 2,7 килограми. И двете девојчиња се чувствуваат добро и се пуштени дома, но с

Пронајдете не на следниве мрежи: