Шокантно: Мислела дека има совршени родители, но на површина излегле шокантни тајни

Ерика Хејз вели дека имала идилично детство со својата мајка и очув во малата полјоприродна заедница во Мисури. Таа на своето детство се сеќава со убави спомени, но сега мора да ги соочи со новите застрашувачки сознанија. Ерика која сега има 41 година, се сеќава на моментите кога сега 71-годишниот очув Жерард Аден и признал дека ја застрелал својата поранешна жена, 32 – годишната Вирџинија Аден, како и нејзините две деца Ричард (12) и Реган(10).
Новинарката Реја Луис од магазинот „People“ кому Ерика Хејз ја прераскажала својата животна приказна, рекла за Еј-Би-Си Њуз дека Ерика сакала да ја дознае целата вистина, бидејќи тоа е единствениот начин да живее во мир.

Алис е обвинета за убиство на тогашниот сопруг, 25 годишниот Роналд Холц, кој исчезнал кон крајот на 1974 или почетокот на 1975 година. Кога било најдено неговото тело, аутопсијата открила дека му било пукано во тилот, за во 1989 година неименуван сведок да каже на полицијата дека Алис уште во 1975 или 1976 признала дека пукала во сопругот.
Тој тврди дека Алис телото го замотала во ќебе и го ставила во картонско буре, кое потоа го фрлила во напуштен рудник во Ларамија.
Ерика рекла дека без обѕир на се што се случило, нејзиниот очув и го пружил најубавиот живот кој можела да го замисли. Ерика која сега има 41 година, се сеќава на моментите кога сега 71-годишниот очув Жерард Аден и признал дека ја застрелал својата поранешна жена, 3

Пронајдете не на следниве мрежи: